LAFASI
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

LAFASI

Lafasi tilbyder færgefart til og fra Kalymnos og Mastichari (Kos), der forbinder to af de smukkeste destinationer på Dodekaneserne.

Siden de startede deres aktiviteter har de tilbudt daglig service mellem Kalymnos og Kos, og deres hovedmål har altid været at levere sikkerhed og pålidelighed til de lokale indbyggere og de internationale turister, der ønsker at besøge de to øer. I øjeblikket opererer de med en højhastighedsfærge E/C-D/R ILIAS T, som transporterer kunderne sikkert mellem de to smukke øer i Dodekaneso-regionen på under en time.

Passagerer, der rejser med Lafasi, kan nyde en betagende udsigt over Det Ægæiske Hav fra det åbne dæk. Der er også masser af komfortable siddepladser under dæk, og det venlige personale står klar til at holde dig tilfreds under hele turen. Selskabets flåde har plads til et begrænset antal køretøjer, og transport af kæledyr er tilladt under visse betingelser.

LAFASI afgår både fra havnen i Mastichari på Kos og havnen i Kalymnos. Disse to kystbyer er meget populære for turister, der ønsker at udforske de græske øer, og de er så let tilgængelige.

Se LAFASI sejlplaner, priser og book LAFASI færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner LAFASI med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking