Patras til Ithaka færge

Patras Ithaka færgeruten forbinder Grækenland med De Ioniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kefalonian Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Patras Ithaka færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Patras - Ithaka færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Patras Ithaka Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patras Ithaka ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.