Patras til Ithaka færge

Patras Ithaka færgeruten forbinder Grækenland med De Ioniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 35 minutter mens Ionian Group servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 10 m.

Der er 14 overfarter Uge på Patras Ithaka ruten mellem Grækenland og De Ioniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patras - Ithaka færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris
  • Ionian Group
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Patras Ithaka Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patras Ithaka ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.