COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patras - Ithaka er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til De Ioniske Øer side

Patras - Ithaka færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 3 hr 35 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 3 hr 35 min
    • Get price

Patras til Ithaka færge

Patras Ithaka færgeruten forbinder Grækenland med De Ioniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Levante Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 35 minutter mens Kefalonian Lines servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 35 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Patras Ithaka ruten mellem Grækenland og De Ioniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.


Ithaka Guide

Øen Ithaka er en del af de ioniske gruppe af græske øer, og ligger mellem fastlandet og dets mere populære nabo – Kefallonia.

Ithaka dækker et areal på omkring 120 kvadratkilometer og har en befolkning på omkring 3000, som naturligvis øges i feriesæsonen.

Ithaka er stadig uspoleret af den moderne verden og kan prale af sit klare blå hav, frodige grønne dale og bjerge.

Med store strande, traditionel mad, underholdning, travle barer eller stille ensomhed, hvis du foretrækker, har Itkaha noget for enhver smag.