Kalymnos til Kos færge

Kalymnos Kos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 35 m.

Der er 17 overfarter Uge på Kalymnos Kos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kalymnos - Kos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 45 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 12 Afgange Ugentlig 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kalymnos Kos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kalymnos Kos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos er del af Dodekaneserne og ligger i det sydøstlige ægæiske hav, vest for Bodrum halvø mellem de græske øer Kos og Leros. Kos er omkring 12 km syd af Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Efter øerne Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerige ø i Dodekaneserne og er kendt for sin velhavende befolkning.

Øens terræn er præget af mange bjerge og en kystlinje med beskyttede bugter.

Øens hovedstad hedder Pothia og er også hjemsted for øens havn. Det er en farverig by, der er spredt ud over foden og skråninger af to bakker og dalen mellem dem. Der er regelmæssige færgeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de øvrige øer i Dodekaneserne og Kykladerne.

Kos Guide

Kos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav på den sydlige side af øen Kalymnos og den nordlige del af øen Nisyros. Øen, der kun ligger ca. 5 km fra den tyrkiske kyst, er den tredje største af Dodekaneserne. Kos er et velkendt og populært feriemål, og her kan man nyde øens strande. Kos var en af de første græske øer, som anerkendte fordelen af turisme og som et resultat blev mange hoteller bygget langs øens strande og sandede kystlinje i syd og øst. Cykling er en populær aktivitet på Kos, da øens terræn er fladt og fordi der er mange cykeludlejning forretninger på hele øen, samt dedikeret cykelstier mellem nogle af de større hoteller.
Der er en daglig færgeservice mellem Kos og Piræus, samt mellem Kos og resten af Dodekaneserne, øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav og Tyrkiet.