Book en Phuket færge

Phuket (Rassada Pier) færgehavn i Phuket Island forbinder dig med Koh Phi Phi (Tonsai Pier) i Phi Phi Island med et valg af op til 7 afgange ugentligt. Sejltiden for Phuket til Koh Phi Phi overfarten er fra 2 timer, og med Phi Phi Cruiser.

Phuket havnekort

Tryk her for kort

Phuket færgeservicer

  • Phi Phi Cruiser
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Phuket Guide

Phuket er en af de mest bekendte og populære turiststeder i Thailand. Den ligger på sydvestkysten, og der er mange færgeruter der afgår fra havnen, der alle fører til andre havne omkring Thailand. Overfartstider rækker fra en time til ni timer.

Hvad kan man lave i Phuket?

Den største ø i Thailand, er Phuket så stor, at den næsten ikke føles som en ø. Den har et rygte som party-ø, hvilket er velfortjent, da gaderne om sommeren har mange turister, der bevæger sig imellem de mange bars og klubber, for at prøve den forskellige alkohol på tilbud.

Men der er meget mere i Phuket end at sole sig og drikke. Byens centrum tilbyder en interessant kulturel oplevelse, med et overvæld af museer og kunstgallerier, imens norddelen af øen er et temmelig roligt paradis. Sirinat nationalpark og Khao Thaew giver muligheden for at opleve nogle strålende udsigter af fantastiske bjergskråninger.

Hvis solbadning og vandsport ikke er hvad du leder efter, ville det stadig være en skam at gå glip af det smukke landskab, der omringer Andamanerne. Adrenalinjunkies strømmer til speedbåd ture, der fører omkring de nærliggende øer, og for en mere romantisk, rolig oplevelse, er solnedgangs middagsmad på et krydstogtskib den perfekte måde at tilbringe en aften. En alternativ er at tilbringe et par dovne timer i det pragtfulde solskin på en af de mange strande langs kystlinjen.

Hvordan kommer man omkring i Phuket?

Der er en busservice, der opererer omkring øen, ellers findes der også motorcykel taxis, der er temmelig billige, og tuk-tuks er en næsten en obligatorisk del af Thai kultur, som man skal prøve.