Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Phuket havn

  • Phuket overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Phuket før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Phuket overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Phuket færgeservicer

Phuket Guide

Hvad kan man lave i Phuket?

Den største ø i Thailand, er Phuket så stor, at den næsten ikke føles som en ø. Den har et rygte som party-ø, hvilket er velfortjent, da gaderne om sommeren har mange turister, der bevæger sig imellem de mange bars og klubber, for at prøve den forskellige alkohol på tilbud. Men der er meget mere i Phuket end at sole sig og drikke. Byens centrum tilbyder en interessant kulturel oplevelse, med et overvæld af museer og kunstgallerier, imens norddelen af øen er et temmelig roligt paradis. Sirinat nationalpark og Khao Thaew giver muligheden for at opleve nogle strålende udsigter af fantastiske bjergskråninger. Hvis solbadning og vandsport ikke er hvad du leder efter, ville det stadig være en skam at gå glip af det smukke landskab, der omringer Andamanerne. Adrenalinjunkies strømmer til speedbåd ture, der fører omkring de nærliggende øer, og for en mere romantisk, rolig oplevelse, er solnedgangs middagsmad på et krydstogtskib den perfekte måde at tilbringe en aften. En alternativ er at tilbringe et par dovne timer i det pragtfulde solskin på en af de mange strande langs kystlinjen.

Hvordan kommer man omkring i Phuket?

Der er en busservice, der opererer omkring øen, ellers findes der også motorcykel taxis, der er temmelig billige, og tuk-tuks er en næsten en obligatorisk del af Thai kultur, som man skal prøve.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking