Piræus til Sifnos færge

Piræus Sifnos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Aegean Speed Lines sejler op til 13 gange Uge, Zante Ferries 10 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 37 overfarter Uge på Piræus Sifnos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus - Sifnos færgeselskaber

 • Aegean Speed Lines
  • 13 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 10 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Sifnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Sifnos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Sifnos færge anmeldelser

 • "Piræus Sifnos retur"

  Den udgående tur var forsinket over en time. Men vi modtog en sms omkring dette inden, så det var vel ok. Færger er, hvad færger er, og denne tur var fin i den henhold. Som altid, når jeg sejler på færgen, var jeg chokkeret over skyerne af diesel røg. Det ville være godt for miljøet og sundheden af passagerer og besætning, hvis der kunne bruges mere ”grønne metoder” og alternative brændstoffer. Diesel dampe er mord.

  'Lorne Mark' rejste på Piræus Sifnos ruten med SeaJets på Superjet

  Læs mere Læs mindre
 • "Forfærdelig"

  Båden blev forsinket to gange uden nogen form for forklaring, og der var et ubehageligt medlem af personalet ved kontoret (Piræus). Når Superjet båden endelig kommer, er man nødt til at vente i 45 minutter under en brændende sol, fordi der kun er én landgangsbro for aflæsning, og der er ingen steder at vente i skyggen. Superjet båden bør være en af de hurtige, men sammenlignet med andre større færger, er den det ikke, og når man først sidder ned, kan man næsten ikke røre sig – der er bare en bar og ikke noget yderdæk, og besætningen er hverken velkommende eller imødekommende. Hvis du har brug for at vælge, så medregn også, at denne båd ikke sejler, når der er lidt kraftigere vind...Andre kan. Vi vil ikke bruge den igen.

  'Bruno' rejste på Piræus Sifnos ruten med SeaJets på Superjet

  Læs mere Læs mindre
 • "En god transport med Sea Jets"

  Sejltur mellem Piræus og Sifnos. Der var tale en en god og hurtig sejltur mellem Piræus og Sifnos med meget fin service om bord. Det eneste der mangler er markering af afgangsstedet og tidspunkt i selve Piræus' hav. Det er svært for en turist at finde stedet, hvor færgen lægger til i Piræus' hav. Tom T. Kristensen

  'Tom' rejste på Piræus Sifnos ruten med SeaJets

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur til Sifnos"

  Vi rejste fra Piræus til Sifnos og tilbage indenfor en uge i juni 2015. Skibet til Sifnos var til tiden og turen tog 2 timer og 20 minutter. Skibet tilbage var omkring en time forsinket. Alt fungerede godt, personalet var meget venlige og hjælpsomme, som grækerne altid er, og vi ser frem til at bruge SeaJets i fremtiden.

  'Robert' rejste på Piræus Sifnos ruten med SeaJets på Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos ligger i den vestlige del af Kykladerne, og er en typisk kykladisk ø med traditionel arkitektur, rolige strande, smukke taverner og bakker. De fleste populære strande ligger på øens sydkyst og mange har blødt sand, krystalklart vand og gode faciliteter. En populær attraktion på øen er klosteret Chrissopighi, som er øens beskytter.

Den mest maleriske landsby på øen er Kastro, som er omgivet af en udsigt over Det Ægæiske Hav, og har smalle gader og stenbygget huse. Landsbyen kan spore sin historie 4,000 år tilbage, med tydelige beviser i mange områder, for eksempel i dens forsvarsmur, der blev bygget omkring 800 f.Kr.

Øens havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er der daglige færger til øen. Færger forbinder Sifnos med Piræus og de andre kykladiske øer som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.