Mykonos til Rafina færge

Mykonos Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 14 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 3 gange dag & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 56 overfarter Uge på Mykonos Rafina overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mykonos - Rafina færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Afgange Dagligt 4 t
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Mykonos Rafina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mykonos Rafina ruten er for en bil og 1 passager.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.