Mykonos til Heraklion færge

Mykonos Heraklion færgeruten forbinder Kykladerne med Kreta og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t.

Der er 19 overfarter Uge på Mykonos Heraklion ruten mellem Kykladerne og Kreta. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mykonos - Heraklion færgeselskaber

  • Sea Jets
    • 12 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Mykonos Heraklion Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mykonos Heraklion ruten er for en bil og 1 passager.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadsertur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.