Cesme til Chios færge

Cesme Chios færgeruten forbinder Tyrkiet med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ertürk Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Turyol servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 m.

Der er 21 overfarter Uge på Cesme Chios ruten mellem Tyrkiet og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Cesme - Chios færgeselskaber

  • Ertürk Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris
  • Turyol
    • 14 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Cesme Chios Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cesme Chios ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cesme Guide

Cesme halvø er beliggende i det vestlige Tyrkiet, og kystbyen Cesme er et populært feriested, omkring 85 km vest for Izmir. Cesme betyder ”Springvand” og er formentlig en henvisning til de mange osmanniske springvand placeret over hele byen. Cesme slot dominerer byen som har mange attraktioner for besøgende. Disse omfatter den osmanniske Caravanseai, som ligger tæt på slottet og blev bygget i det 15. århundrede og nu er et hotel.

Der er to daglige færgeafgange fra Cesme til den græske ø Chios med en sejltid på ca. 1 time.

Chios Guide

Den græske ø Chios ligger i den nordøstlige del af Det Ægæiske Hav, tæt på Tyrkiets kyst og modsat af Erithrea halvø, hvorfra den er adskilt af Chios strædet. Øen har et areal på omkring 840 km2 og en befolkning på omkring 54.000 mennesker. Øens hovedstad hedder også Chios og er hjemsted for omkring halvdelen af øens befolkning. Populære attraktioner på øen inkluderer det byzantinske museum, som ligger i en tidligere osmannisk moské og er, hvor man kan se en perfekt kopi af det berømte maleri ”Massacre at Chios” af Delacroix. På øen er også det berømte bibliotek opkaldt efter Adamántios Koraís og Naval Museum, hvor man kan se kopier af sejlskibe og damp både.
Alternativt kan man tage en spadseretur gennem de smukke og smalle gader i Kaloplitis og nyde de tidligere skibsrederes palæer, der strækker sig hele vejen til Tampakika. Her finder man Loustiniani Palace og møllerne, der engang tilhørte de gamle garverier.
Fra Chios er der færgeforbindelser til Piræus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psara og Cesme.