Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cesme - Chios er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyrkiet til De Ægæiske Øer side

Cesme - Chios færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 20 min
    • Get price
    • 10 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Cesme til Chios færge

Cesme Chios færgeruten forbinder Tyrkiet med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ertürk Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Turyol servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 17 overfarter Uge på Cesme Chios ruten mellem Tyrkiet og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Cesme Guide

Cesme halvø er beliggende i det vestlige Tyrkiet, og kystbyen Cesme er et populært feriested, omkring 85 km vest for Izmir. Cesme betyder ”Springvand” og er formentlig en henvisning til de mange osmanniske springvand placeret over hele byen. Cesme slot dominerer byen som har mange attraktioner for besøgende. Disse omfatter den osmanniske Caravanseai, som ligger tæt på slottet og blev bygget i det 15. århundrede og nu er et hotel.

Der er to daglige færgeafgange fra Cesme til den græske ø Chios med en sejltid på ca. 1 time.


Chios Guide

Den græske ø Chios ligger i den nordøstlige del af Det Ægæiske Hav, tæt på Tyrkiets kyst og modsat af Erithrea halvø, hvorfra den er adskilt af Chios strædet. Øen har et areal på omkring 840 km2 og en befolkning på omkring 54.000 mennesker. Øens hovedstad hedder også Chios og er hjemsted for omkring halvdelen af øens befolkning. Populære attraktioner på øen inkluderer det byzantinske museum, som ligger i en tidligere osmannisk moské og er, hvor man kan se en perfekt kopi af det berømte maleri ”Massacre at Chios” af Delacroix. På øen er også det berømte bibliotek opkaldt efter Adamántios Koraís og Naval Museum, hvor man kan se kopier af sejlskibe og damp både.
Alternativt kan man tage en spadseretur gennem de smukke og smalle gader i Kaloplitis og nyde de tidligere skibsrederes palæer, der strækker sig hele vejen til Tampakika. Her finder man Loustiniani Palace og møllerne, der engang tilhørte de gamle garverier.
Fra Chios er der færgeforbindelser til Piræus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psara og Cesme.