Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sydkorea

Sydkorea er et land i Østasien, som danner den sydlige del af den koreanske halvø.

Sydkorea er en nation, hvor traditionel møder moderne, især i hovedstaden, Seoul, og har noget for alle.

Mens man vandrer gennem den summerende hovedstad, vil man sandsynligvis komme forbi mange gamle helligdomme. Vær på udkig efter Bongeun-sa i hjertet af Gangnam, et enormt buddhistisk tempel, der omfatter en ”port af sandhed” og en ”hoved” helligdom dekoreret med indviklede kunstværker.

Seoul er et paradis for madelskere. Besøg Gwangjang Market, som er den største mad gyde i byen med over 200 boder. Lokale specialiteter omfatter mung-bønne pandekager, risvin og bibimbap, en skål med blandet ris, byg og grøntsager.

Der er 12 Unesco områder i Sydkorea, som giver et indtryk af landets imponerende arv. En af de mest bemærkelsesværdige er Bulguksa templet i sydøst. Dette er hjemsted for en række nationale skatte, og betragtes som et mesterværk af den gyldne alder af buddhistisk kunst.

En anden mindeværdig oplevelse ville indebære at besøge Gamcheon Culture Village, et slumkvarter som ingen andre. Det var engang et dysteret bjergside samfund, men i 2009 blev huse, trapper og baner opdateret med lys og farverig maling. Nu er det et fantastisk syn, der kan sammenlignes med det den multi-farvet ø Mykonos i Grækenland.

En anden bemærkelsesværdig landsby er Jeonju i vest. Den har over 800 Hanok, som er et hus i traditionel koreansk stil, men de fleste indeholder kunstgallerier og restauranter. Nogle holder endda kurser, som underviser i gamle færdigheder, såsom alkohol destillation og papirfremstilling.

Der er også masser at lave, hvis man leder efter en mere aktiv ferie. Man kan vandre op ad den 182 meter høje krater-formet vilkan på Jeju-do Island, lige ud for sydkysten. Man kan også nyde en solnedgang ekspedition efter at have tilbragt en nat i den lille, lokale landsby Seongsan-ri.

Der er et par færgeruter, der forbinder Japan og Sydkorea; fra Fukuoka i det sydlige Japan og fra Osaka, som er længere mod øst, til Busan.

Indefor Korea, er der hyppige afgange mellem Chuja, Jeju og Wando.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Seaworld Express Ferry
  • Få pris
 • MS Ferry
  • Få pris
 • Hanil Express
  • Få pris
 • Namhae Gosok Ferry
  • Få pris

Ruter og havne i Sydkorea