Lipsi til Patmos færge

Lipsi Patmos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 20 m.

Der er 12 overfarter Uge på Lipsi Patmos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Lipsi - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 10 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Lipsi Patmos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lipsi Patmos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Lipsi Guide

Den græske ø Lipsi er del af Dodekaneserne, og ligger tæt på øerne Patmos og Leros. Øen kan spore sin historie tilbage til forhistorisk tid, men de mere moderne bosættelser på øen blev grundlagt af en kretensisk kaldet Llias i 1669. Øen har et stort område, på omkring 16 m2, med en kystlinje på 35 km og omkring 700 indbyggere, og blev officielt forenet med Grækenland i 1948.

Der er en række ting at se og lave på øen, inklusiv den dejlige kirke Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden af Rådhuset og museet.

Lipsi er godt serviceret med færgeforbindelser til Patmos, Leros og Piræus.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.