COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kyllini - Poros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Kefalonia side

Kyllini - Poros færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Kyllini Poros færge anmeldelser

 • "God oplevelse"

  God oplevelse, ingen ventetider, fornuftig pris og alt fungerede som det skulle. En fantastisk løsning at vælge denne transport fra fastlandet.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Kyllini til Poros færge

Kyllini Poros færgeruten forbinder Grækenland med Kefalonia og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Levante Ferries servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 30 minutter.

Der er 42 overfarter Uge på Kyllini Poros ruten mellem Grækenland og Kefalonia. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kyllini Guide

Den græske havneby Kyllini ligger i Kastro-Kyllini regionen i Grækenland, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en smuk strand med gyldent sand, der er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøgende kan også nyde de naturlige kurbade i Kyllini Baths. En vigtig attraktion i byen er Chlemoutsi Castle, som består af hoved slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdhave.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.


Poros Guide

Poros er en attraktiv kystby beliggende på den sydøstlige kyst af Kefallonia, en af de Ioniske Øer i Grækenland.

Poros er en havneby, der forbinder Kefallonia med det græske fastland med daglige færgeforbindelser. Lokale fiskerbåde bruger også havnen til at forsyne området med frisk fisk. Poros plejede ikke at være mere end en lille klynge af fiskerhytter, indtil 1953 da et jordskælv ødelagde mange af de omkringliggende landsbyer og en ny by blev bygget.

I dag er Poros opbygget omkring et fantastisk landskab af frodige grønne skove og har en befolkning på omkring 1100 indbyggere. Kombinationen af tæt vegetation og krystalklart blåt vand, gør byen til et perfekt sommer feriemål. Med et roligt tempo og en traditionel græsk atmosfære, er Poros perfekt for dem, der ønsker at undslippe pakkerejser og finde noget virkelig græsk.