Cyclades Islands

Sammenlign færger fra Kykladerne til Athen

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Kykladerne til Athen. Der er 8 færgeselskaber med samlet 34 ferry routes som forbinder Mykonos til Piræus & Rafina, Naxos til Piræus & Rafina, Paros til Piræus & Rafina, Thira (Santorini) til Piræus & Rafina, Syros til Piræus & Lavrio, Milos til Piræus, Anafi til Piræus, Katapola (Amorgos) til Piræus, Aegiali (Amorgos) til Piræus, Donoussa til Piræus, Ios til Piræus & Rafina, Iraklia til Piræus, Koufonissi til Piræus & Rafina, Schinoussa til Piræus, Tinos til Piræus, Rafina & Lavrio, Andros til Rafina & Lavrio, Sifnos til Piræus, Serifos til Piræus, Kythnos til Piræus & Lavrio, Sikinos til Piræus, Kimolos til Piræus, Folegandros til Piræus & Kea til Lavrio.

Den hurtigste rute mellem Kykladerne og Athen er Lavrio med en sejltid på ca. 0 time 30 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Kykladerne Athen kort

Tryk her for kort

Færger fra Kykladerne til Athen

Om Kykladerne:

Kykladerne er en græsk øgruppe i Det Ægæiske Hav, sydøst for fastlandet.

Uanset hvad man er efter, har Kykladerne det hele. Øerne er ikke bare smukke, men de leverer også kultur, har et blomstrende køkken og en rig historie.

Man løber aldrig tør for fascinerende ting at se. Delos er det legendariske fødested for de græske guder Apollon og Artemis, mens de verdensberømte strande på Mykonos er de perfekte steder at slappe af efter en dag med eventyr.

Når man udforsker Grækenland og øerne, er færger en hurtig og nem måde at komme rundt på. Der er et netværk af færgeruter til rådighed fra Kykladerne, som sejler til de omkringliggende græske øer og fastlandet, samt talrige overfarter mellem selve Kykladerne.