Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Anek Superfast

Anek Superfast er et samarbejde mellem to af Adriaterhavets mest kendte færgeselskaber – Anek Lines og Superfast Ferries, og leverer ruter mellem Italien og Grækenland og fra det græske fastland til Kreta.

På færgeservicer mellem Italien og Grækenland, leverer Anek Superfast skibe forbindelser mellem de italienske havne Ancona, Venedig og Bari og de græske havne Patras, Igoumenitsa og Korfu, mens indenlandske skibe forbinder Piræus (Athen) med Chania og Heraklion på Kreta.

Italien – Grækenland ruterne drives af Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI og Superfast XI, mens Olympic Champion. Elyros, Kriti II og Superfast XII sejler på forbindelsen til Kreta.

Ved at kombinere deres indsats, kan de to selskaber optimere kapacitet på deres rutenet for bedre at møde efterspørgelsen og sikre en bekvem, pålidelig og effektiv oplevelse.

Med directferries.dk kan du finde Anek Superfast sejlplaner, billetpriser og booke Anek Superfast færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Anek Superfast med alternative færgeselskaber.

Alle Anek Superfast ruter

Anek Superfast kundeanmeldelser

 • "Min tur"

  Kundeservice var fremragende. Jeg kan varmt anbefale dette selskab til andre.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god"

  Vi vil anbefale Superfast Ferries. Meget behageligt lounge område, behagelig og ren kabine og venligt personale.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur, men der bør være mere orden i havnen"

  Mine klager er med skibet og havnen, som var i total kaos før boarding området. Alle former for køretøjer var parkeret over det hele, uden nogen form for organisation eller orden. Det ville være en god ide med en form for skilte, der viser første gangs brugere, hvor de kan hente deres billetter. Selve turen var som forventet, på nær dækpladsen. Min største klage ang. skibet er, at en af elevatorerne ikke virkede, og min kone har store vejrtrækningsproblemer, så det var svært for hende at bruge trapperne. Den anden klage er vedrørende ankomst, hvor der ikke var skilte, på det øverste vogndæk til de nedre dæk, og mange mennesker vandrede blandt alle forhindringerne. Meget farligt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Superfast XI Ancona-Patras"

  Det tog evigheder at opgradere til en kabine i receptionen, men modtog en luksus en i sidste ende, som var fremragende. Næste gang vil vi booke en kabine i forvejen. Hvorfor mon en kabine koster fire gange så meget som et hotelværelse? Maden er god og let tilgængelig. Vil bruge samme rute igen i november.

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter