Anek Superfast

Anek Superfast er et samarbejde mellem to af Adriaterhavets mest kendte færgeselskaber – Anek Lines og Superfast Ferries, og leverer ruter mellem Italien og Grækenland og fra det græske fastland til Kreta.

På færgeservicer mellem Italien og Grækenland, leverer Anek Superfast skibe forbindelser mellem de italienske havne Ancona, Venedig og Bari og de græske havne Patras, Igoumenitsa og Korfu, mens indenlandske skibe forbinder Piræus (Athen) med Chania og Heraklion på Kreta.

Italien – Grækenland ruterne drives af Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI og Superfast XI, mens Olympic Champion. Elyros, Kriti II og Superfast XII sejler på forbindelsen til Kreta.

Ved at kombinere deres indsats, kan de to selskaber optimere kapacitet på deres rutenet for bedre at møde efterspørgelsen og sikre en bekvem, pålidelig og effektiv oplevelse.

Med directferries.dk kan du finde Anek Superfast sejlplaner, billetpriser og booke Anek Superfast færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Anek Superfast med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Anek Superfast ruter

Anek Superfast kundeanmeldelser

 • "Superfast XI Ancona-Patras"

  Det tog evigheder at opgradere til en kabine i receptionen, men modtog en luksus en i sidste ende, som var fremragende. Næste gang vil vi booke en kabine i forvejen. Hvorfor mon en kabine koster fire gange så meget som et hotelværelse? Maden er god og let tilgængelig. Vil bruge samme rute igen i november.

  'Angela' rejste med Anek Superfast på Superfast XI

  Læs mere Læs mindre
 • "VIDUNDERLIG OPLEVELSE"

  Har taget turen mellem Grækenland og Italien 5-6 gange nu, og denne tur var den bedste oplevelse nogensinde. Der var ingen problemer med kørsel på og af med vores nye bil, hvilket var en velsignelse. Min kone og jeg blev meget overrasket over de generelle faciliteter om bord, og især hvor rent skibet var. Personalet var meget venligt. Vi vil anbefale dette selskab til andre.

  'Michael' rejste med Anek Superfast på Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "Superfast!"

  En rigtig god service fra Patras til Bari, men prisen for kabinen er meget høj.

  'Michael' rejste med Anek Superfast på Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig tur"

  Kabinen var behagelig. Bruseren var god. Forventet meget højere priser for maden, men de var rimelige. Internet var et problem, da båden ikke kunne forbinde det meste af turen. Dette skabte problemer for både besætningen og betalende passagerer, der var frustreret over at have betalt for en internetforbindelse, men ikke fik den. På grund af dette, bør servicen være gratis, indtil en mere pålidelig forbindelse er fundet. Vi sejlede gennem en storm, men der var ingen ubehag på båden. Ankom omkring en time for sent. Aflæsning gik hurtigt.

  'David' rejste med Anek Superfast på Superfast XI

  Læs mere Læs mindre