Anek Superfast
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Anek Superfast

Anek Superfast er et samarbejde mellem to af Adriaterhavets mest kendte færgeselskaber – Anek Lines og Superfast Ferries, og leverer ruter mellem Italien og Grækenland og fra det græske fastland til Kreta.

På færgeservicer mellem Italien og Grækenland, leverer Anek Superfast skibe forbindelser mellem de italienske havne Ancona, Venedig og Bari og de græske havne Patras, Igoumenitsa og Korfu, mens indenlandske skibe forbinder Piræus (Athen) med Chania og Heraklion på Kreta.

Italien – Grækenland ruterne drives af Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI og Superfast XI, mens Olympic Champion. Elyros, Kriti II og Superfast XII sejler på forbindelsen til Kreta.

Ved at kombinere deres indsats, kan de to selskaber optimere kapacitet på deres rutenet for bedre at møde efterspørgelsen og sikre en bekvem, pålidelig og effektiv oplevelse.

Med directferries.dk kan du finde Anek Superfast sejlplaner, billetpriser og booke Anek Superfast færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Anek Superfast med alternative færgeselskaber.

Alle Anek Superfast ruter