Milos
Heraklion
Færger til Kreta
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Milos til Heraklion færge

Milos Heraklion færgeruten forbinder Kykladerne med Kreta og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 0 gange Uge, Minoan Lines 6 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 12 overfarter Uge på Milos Heraklion overfarten mellem Kykladerne og Kreta og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Milos til Heraklion færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Kreta side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Milos til Heraklion?

Færgeoverfarten fra Milos til Heraklion tager ca. 7h 28m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Milos og Heraklion?

Der er 3 populære færgeoperatører for Milos til Heraklion. Disse er
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
  • SeaJets

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Milos til Heraklion?

Book færger fra Milos til Heraklion via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Milos til Heraklion?

Afstanden mellem Milos og Heraklion er ca. 86 sømil.

Milos Guide

Milos er beliggende i det ægæiske hav, nord for Kretahavet, og er del af Kykladerne. Milos er nok mest berømt for sin statue af Aphrodite (”Venus fra Milo”, som er nu udstillet på Louvre-museet i Paris). Øen er også kendt for statuerne af den græske gud Asklepios, som nu er udstillet på det British Museum i London, og Posedidon og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havn i Adamas, kan man finde små butikker, der sælger souvenirs, håndlavede gaver og smykker, samt lokalt producerede varer og fødevarer.

Øen er forbundet med havnen i Piræus, andre havne i Kykladerne, havne i Dodekaneserne og Kreta med både konventionel færge og hurtigfærge. I sommermånederne er der daglige færgeforbindelser til og fra øen. Øens anden havn, som ligger i Apollonia, har færgeforbindelser til øerne Kimolos og Glaranissia.


Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.


Milos til Heraklion Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 08/07/2024 og 14.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Minoan Lines 01:20 06:30 5 timer 10 minutter Tirsdag, Onsdag, Fri, Lør, Sol
SeaJets 11:50 17:55 6 timer 5 minutter Mon, Torsdag, Fri, Sol
SeaJets 12:20 17:55 5 timer 35 minutter Onsdag, Lør
Minoan Lines 13:45 18:45 5 timer Mon, Torsdag

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking