Milos til Heraklion færge

Milos Heraklion færgeruten forbinder Kykladerne med Kreta og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Anek Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 11 t 10 m.

Der er 2 overfarter Uge på Milos Heraklion ruten mellem Kykladerne og Kreta. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Milos - Heraklion færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 11 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Milos Heraklion Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Milos Heraklion ruten er for en bil og 2 passagerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i det ægæiske hav, nord for Kretahavet, og er del af Kykladerne. Milos er nok mest berømt for sin statue af Aphrodite (”Venus fra Milo”, som er nu udstillet på Louvre-museet i Paris). Øen er også kendt for statuerne af den græske gud Asklepios, som nu er udstillet på det British Museum i London, og Posedidon og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havn i Adamas, kan man finde små butikker, der sælger souvenirs, håndlavede gaver og smykker, samt lokalt producerede varer og fødevarer.

Øen er forbundet med havnen i Piræus, andre havne i Kykladerne, havne i Dodekaneserne og Kreta med både konventionel færge og hurtigfærge. I sommermånederne er der daglige færgeforbindelser til og fra øen. Øens anden havn, som ligger i Apollonia, har færgeforbindelser til øerne Kimolos og Glaranissia.

Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.