Chios til Psara færge

Chios Psara færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 35 m.

Der er 3 overfarter Uge på Chios Psara ruten mellem De Ægæiske Øer og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Chios - Psara færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 35 m
    • Få pris

Chios Guide

Chios er den 5. største græske ø i Det Ægæiske Hav og ligger omkring 7 km fra den anatolske kyst og er adskilt fra Tyrkiet af Chios strædet. Chios blev bygget omkring den gamle havn og middelalderborg, der blev bygget under venetiansk og ottomansk herredømme. Nogle rester som er blevet fundet, daterer tilbage til år 2000 f.kr. Populære attraktioner på øen inkluderer Chios byzantinske museum, det arkæologiske museum i Chios, dens middeladerlige landsbyer og klosteret New Moni, fra det 11. århundrede, som er et Unesco verdensarv område.

Øen er hovedsageligt bjergrig, selv om der er et par dale, der findes på den sydlige og østlige del af øen. Chios har et typisk middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre og er kendt for sit maleriske landskab.

Chios, og de øvrige øer i det Ægæiske Hav, er generelt forbundet til havne i Piræus og Rafina, Kykladerne, herunder Syros, Tinos, Mykonos og Andros, og Rhodos.

Psara Guide

Den græske ø Psara ligger i Det Ægæiske Hav vest af Chios og har omkring 400 indbyggere, og er den største af en ø klynge, som omfatter syv holme. De mindre holme omfatter Antipsara, som er ubeboet i dag, Kato Nisi, Aye Nikolaki, Daskalio, Psaronisi og Nispoula. Tilsammen er de et populært sted for turister, der nyder øens ro, gode udvalg af akkommodation og dejlige tavernaer.

Der er kun en beboet landsby på øen, som ligger ved havet og også er hjemsted for øens havn. Husene i landsbyen er af typisk græsk arkitektur og nogle af de offentlige bygninger giver besøgende et indblik ind i øens berømte fortid.

Psara er forbundet til Piræus og de nærliggende kykladiske øer Syros, Tinos, Mykonos og Andros.