COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Volos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Skiathos til Volos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sporaderne til Grækenland side

Skiathos - Volos færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 3 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Skiathos til Volos færge

Skiathos Volos færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 gange Uge, Anes Ferries 10 gange Uge, Aegean Flying Dolphins 6 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 10 gange Uge.

Der er 40 overfarter Uge på Skiathos Volos overfarten mellem Sporaderne og Grækenland og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.


Volos Guide

Den græske by Volos er en ganske ny by, efter græske standarder, men ruiner fundet i byen og det omkringliggende område daterer tilbage til de tidligste beboede dage af Balkan halvøen. Den moderne by blev grundlagt i det 19. århundrede, men meget af den blev ødelagt under et jordskælv i 1955. Som følge heraf blev de fleste bygninger i byen bygget efter 1955. Havnefront området har en række restauranter, cafeer og barer, og er et populært sted blandt lokale og turister. En populær attraktion er Volos arkæologiske museum, som indeholder artefakter fra så langt tilbage som bronzealderen. I byen er også det kommunale museum i rådhuset, som indeholder arbejde af moderne græske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en smuk bygning fra det 20. århundrede, som ligger for enden af promenaden. Der er også to arkæologiske udgravninger ikke lange ude for byen.