Folegandros til Sifnos færge

Folegandros Sifnos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 35 minutter mens Sea Jets servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 45 m.

Der er 12 overfarter Uge på Folegandros Sifnos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Folegandros - Sifnos færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 1 time 35 m
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 9 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Folegandros Sifnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Folegandros Sifnos ruten er for en bil og 1 passager.

Folegandros Guide

Folegandros er en græsk ø i Det Ægæiske Hav og er en del af Kykladerne. Den lille ø, ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 indbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øens havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyder besøgende en hyggelig gåtur med storslået udsigt over Chora og øens vestkyst. Folegandros har en række dejlige strande, men alle er temmelig svære at komme til. Nogle kræver lidt af en gåtur eller er kun tilgængelige med båd. De to strande, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Der er færgeforbindelser til øen fra Piræus, Rafini, de øvrige Kykladerne, Kreta, Rhodos og Dodekanserne.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos ligger i den vestlige del af Kykladerne, og er en typisk kykladisk ø med traditionel arkitektur, rolige strande, smukke taverner og bakker. De fleste populære strande ligger på øens sydkyst og mange har blødt sand, krystalklart vand og gode faciliteter. En populær attraktion på øen er klosteret Chrissopighi, som er øens beskytter.

Den mest maleriske landsby på øen er Kastro, som er omgivet af en udsigt over Det Ægæiske Hav, og har smalle gader og stenbygget huse. Landsbyen kan spore sin historie 4,000 år tilbage, med tydelige beviser i mange områder, for eksempel i dens forsvarsmur, der blev bygget omkring 800 f.Kr.

Øens havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er der daglige færger til øen. Færger forbinder Sifnos med Piræus og de andre kykladiske øer som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.