Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Picton havn

  • Picton overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Picton før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Picton overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Picton færgeservicer

Picton Guide

Picton Guide

Picton er en by på toppen af Sydøen i New Zealand og porten til regionen Marlborough. Byen blev opkaldt efter den walisiske militære samarbejdspartner af hertugen af Wellington, Sir Thomas Picotn, som blev dræbt ved slaget ved Waterloo. Picton er hovedforbindelsen mellem Syd- og Nordøerne, med færgeoverfarter over Cook-strædet. Om sommeren kan der være op til otte afgange dagligt. Picton er en hyggelig lille by til at bruge et par dage i til at udforske den smukke Marlborough Sounds og Queen Charlotte Track. Selve byen har også meget at byde på, og er virkelig blomstrede i løbet af de sidste par år. Højdepunkter inkluderer fiskeri og dykning.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking