Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Athen (Piræus) havn

  • Med bil

    Kørende nord fra skal følge E75 til Athen og kørende vest fra skal følge E65. Herefter skal du følge skiltene til Piræus.

  • Adresse

    10 Akti Miaouli, 185 38 Piraeus

  • Athen (Piræus) overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Athen (Piræus) før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Athen (Piræus) overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Athen (Piræus) færgeservicer

Athen (Piræus) Guide

Hvad kan man lave i Piræus?

Piræus er den største færgehavn, med over 20 millioner passagerer der rejser igennem den travle havneby, der dominerer østkysten, hvert år. Piræus er for sig selv en dejlig by, men mange vælger at rejse igennem uden at kigge sig ordentligt omkring de mange butikker og beskæftigede gader, før de lader sig føre videre til Athens tiltrækkende bymidte, Nærheden til hovedstaden og den konstante maritime trafik ind og ud af byen, betyder at byen har mere end nok seværdigheder til at underholde turisterne og de halve millioner indbyggere. Tag en spadseretur omkring søfronts promenaden, og følg den maleriske spor af blomster, træer og smukke udsigter, såsom de skønne skibe der sejler omkring det krystalklare hav. Længere væk fra havnen ligger Piræuses berømte marked, der tiltrækker mange besøgende, der håber at få sig et godt tilbud, før de tager videre til shopping centrene eller påbegynder en sightseeing tur af den prægtige arkitektur. Der er mindre bekendte områder omkring hele byen, hvoraf den mest tiltalende er Zea Marina, en metropol af restauranter, kafeer og bars, med indbyggere og rejsende der tager sig en pause efter en lang dag.

Hvordan kommer besøgende omkring i Piræus?

Byen er ret lille i forhold til sin mere bekendte nabo, altså kan meget af centrummet og havnekvarteret udforskes tilfods. Der er en busservice der kører omkring de mest populære områder og en gratis forbindelse der transporterer passagerer imellem færgeterminalen og metroen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking