Spodsbjerg til Tårs færge

Spodsbjerg Tårs færgeruten forbinder Danmark med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, LangelandsFærgen. Der er op til 18 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Spodsbjerg Tårs færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Spodsbjerg - Tårs færgeselskaber

 • LangelandsFærgen
  • 18 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Spodsbjerg Tårs Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Spodsbjerg Tårs ruten er for en bil og 2 passagerer.

Spodsbjerg Tårs færge anmeldelser

 • "Dejlig tur"

  Hyggelig overfart - sødt og venligt personale

  'Poul Erik' rejste på Spodsbjerg Tårs ruten med LangelandsFærgen

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig overfart"

  Betjeningen ved billetstedet var helt perfekt

  'Gordon' rejste på Spodsbjerg Tårs ruten med LangelandsFærgen

  Læs mere Læs mindre
 • "Fint skib "

  Har ingen anmærkninger, alt var fint :-)

  'Sys' rejste på Spodsbjerg Tårs ruten med LangelandsFærgen

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig fin tur "

  Holdt tidsplanen både frem og tilbage 😀

  'Line Pedersen' rejste på Spodsbjerg Tårs ruten med LangelandsFærgen

  Læs mere Læs mindre

Spodsbjerg Guide

Havnebyen Spodsbjerg ligger på Langeland i Danmark. Byen har en smuk havn med en cafe, hvor man kan sidde og se færgerne komme og gå. Byens økonomi er knyttet til fiskeri, men i 1994 blev en lystbådehavn med 180 pladser bygget. Fra den tilstødende havn er der regelmæssige afgange til Lolland. Fiskeri og Spodsbjerg er naturligt forbundet, og du vil kunne finde et af de bedste fiskeområder i Danmark her. En kort afstand fra byen er der en børnevenlig strand.

Øen Langeland ligger mellem Storebælt og Kiel bugten og har en befolkning på omkring 13.000. En vigtig indtægtskilde for øen er gennem kornproduktion. Der er en bro, der forbinder øen til Tåsinge via Siø, som er en lille ø med en befolkning på omkring 20, og til Fyn i nordvesten.

Der er færger fra byens havn til Tårs.

Tårs Guide

Den danske landsby Tårs ligger i Vendsyssel i den nordlige del af Jylland, og er del af Hjørring Kommune med omkring 2000 indbyggere. Landsbyens navn menes at være afledt fra den nordiske gud, Thor, og blev først nævnt i 1264 som Thorse, som kunne betyde Thors Helligdom.

Vendsyssel er det nordligste distrikt i Jylland. Den er adskilt fra Jyllands fastland af Limfjorden, og er del af den nordjyske ø.

I Tårs færgehavn er der parkering og billetkontor. Færgerne fra Tårs kan medbringe fodpassagerer, biler, motorcykler, knallerter, og cykler, og sejler til Spodsbjerg på Langeland. Sejltiden er ca. 45 minutter.