Vi beklager, men Spodsbjerg - Tårs servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Spodsbjerg - Tårs

Spodsbjerg - Tårs servicen blev drevet af BornholmerFærgen, LangelandsFærgen & Scandlines.

Spodsbjerg - Tårs ruten eksiterer ikke længere, og der er i øjeblikket ingen direkte færgerute mellem Danmark og Danmark. Du kan tjekke vores sider for ruter, havne, destinationer eller færgeselskaber for at se, om der er et alternativ eller brug linkene på denne side for mere information.

Du kan også booke billetter til tusindvis af andre ruter fra vores billetsøgning.

Gennemsnitlige Spodsbjerg Tårs Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Spodsbjerg Tårs ruten er for en bil og 2 passagerer.

Spodsbjerg Guide

Havnebyen Spodsbjerg ligger på Langeland. Byen har en smuk havn med en cafe, hvor man kan sidde og se færgerne komme og gå. Byens økonomi er knyttet til fiskeri, men i 1994 blev en lystbådehavn med 180 pladser bygget. Fra den tilstødende havn er der regelmæssige afgange til Lolland. Da fiskeri og Spodsbjerg er naturligt forbundet, vil du kunne finde et af de bedste fiskeområder i Danmark på denne del af øen. En kort afstand fra byen er der en børnevenlig strand.

Øen Langeland ligger mellem Storebælt og Kiel bugten og har en befolkning på omkring 13.000. En vigtig indtægtskilde for øen er gennem kornproduktion. Der er en bro, der forbinder øen til Tåsinge via Siø, som er en lille ø med en befolkning på omkring 20, og til Fyn i nordvesten.

Der er færger fra byens havn til Tårs.

Tårs Guide

Den danske landsby Tårs ligger i Vendsyssel i den nordlige del af Jylland, og er del af Hjørring Kommune med omkring 2000 indbyggere. Landsbyens navn menes at være afledt fra den nordiske gud, Thor, og blev først nævnt i 1264 som Thorse, som kunne betyde Thors Helligdom.

Vendsyssel er det nordligste distrikt i Jylland. Den er adskilt fra Jyllands fastland af Limfjorden, og er del af den nordjyske ø.

I Tårs færgehavn er der parkering og billetkontor. Færgerne fra Tårs kan medbringe fodpassagerer, biler, motorcykler, knallerter, og cykler, og sejler til Spodsbjerg på Langeland. Sejltiden er ca. 45 minutter.