Karlovassi til Mykonos færge

Karlovassi Mykonos færgeruten forbinder Samos med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 35 m.

Der er 7 overfarter Uge på Karlovassi Mykonos ruten mellem Samos og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Karlovassi - Mykonos færgeselskaber

  • SeaJets
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 20 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Karlovassi Mykonos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Karlovassi Mykonos ruten er for en bil og 1 passager.

Karlovassi Guide

Den græske by Karlovassi ligger på øen Samos, som ligger i det nordlige ægæiske hav. Byen ligger på den nordlige side af øen, og har en lang historie af erhverv og kultur. Faktisk var byen kendt for sin garveri og tobak industri indtil det 20. århundrede. Byens Tannery Museum indeholder skærme, der viser byens lange historie i garveri, der daterer tilbage til oldtiden. På skærmene vil besøgende se de værktøjer og metoder der blev brugt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neoklassiske palæer, som kan ses sammen med resterne af de store sten fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er der færgeforbindelser til andre øer og til det græske fastland. Destinationer inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.

Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.