COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Karlovassi - Mykonos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Karlovassi til Mykonos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Samos til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Karlovassi - Mykonos færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 3 hr 40 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 4 hr 20 min
    • Get price

Karlovassi til Mykonos færge

Karlovassi Mykonos færgeruten forbinder Samos med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 40 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 20 minutter.

Der er 6 overfarter Uge på Karlovassi Mykonos ruten mellem Samos og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Karlovassi Guide

Den græske by Karlovassi ligger på øen Samos, som ligger i det nordlige ægæiske hav. Byen ligger på den nordlige side af øen, og har en lang historie af erhverv og kultur. Faktisk var byen kendt for sin garveri og tobak industri indtil det 20. århundrede. Byens Tannery Museum indeholder skærme, der viser byens lange historie i garveri, der daterer tilbage til oldtiden. På skærmene vil besøgende se de værktøjer og metoder der blev brugt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neoklassiske palæer, som kan ses sammen med resterne af de store sten fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er der færgeforbindelser til andre øer og til det græske fastland. Destinationer inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.


Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.