Porto Heli til Poros færge

Porto Heli Poros færgeruten forbinder Grækenland med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Heli Poros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Heli - Poros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 14 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Heli Poros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Heli Poros ruten er for en bil og 1 passager.

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kaldet Portocheli, er beliggende i den sydøstlige del af Argolis i Grækenland. Byen ligger på bugten Argolic Gulf, 6 km syd for Kranidi og 40 km sydøst for Nafplio. Besøgende vil se mange fiskerbåde og lystbåde der bruger havnen, især om sommeren. Byens strande er hovedsageligt små afsidige strande, selv om der er to organiserede strande. Byen er en populær destination for familier og er ofte besøgt af athenerne, hvoraf mange har sommerhuse her.

Der er færgeforbindelser fra Portocheli til øerne Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.