Hydra til Piræus færge

Hydra Piræus færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 39 overfarter Uge på Hydra Piræus ruten mellem De Saroniske Øer og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hydra - Piræus færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Dagligt 1 time 30 m
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Hydra Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Hydra Guide

Den græske ø Hydra er beliggende i den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav, mellem den Saroniske Bugt og Argolic Golfen. Øens naturlige kilder har givet den sit navn, Hydra, som stammer fra det græske ord vand. Øens største by, Hydra Port, er hjemsted for øens havn, som ligger blandt en række restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tager højde på besøgende turister.

Den eneste mulige transport på øen er vand taxier og æsler, da biler og motorcykler er forbudt. Men de befolkede områder på øen er relativt små, og derfor er de fleste glade for at gå overalt.

Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tager mellem 1 – 3½ timer, afhængig af om man tager hurtigfærgen eller den almindelige færge. Øen er også forbundet via færge til resten af øerne i den Saroniske Golf.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.