COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hydra - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Hydra til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Athen side

Om bord på færgerne

Hydra - Piræus færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 1 hour 40 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price
  • 13 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Hydra til Piræus færge

Hydra Piræus færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dag, Anes Ferries 4 gange Uge & Alpha Lines servicen er tilgængelig op til 13 gange Uge.

Der er 52 overfarter Uge på Hydra Piræus overfarten mellem De Saroniske Øer og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hydra Guide

Den græske ø Hydra er beliggende i den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav, mellem den Saroniske Bugt og Argolic Golfen. Øens naturlige kilder har givet den sit navn, Hydra, som stammer fra det græske ord vand. Øens største by, Hydra Port, er hjemsted for øens havn, som ligger blandt en række restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tager højde på besøgende turister.

Den eneste mulige transport på øen er vand taxier og æsler, da biler og motorcykler er forbudt. Men de befolkede områder på øen er relativt små, og derfor er de fleste glade for at gå overalt.

Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tager mellem 1 – 3½ timer, afhængig af om man tager hurtigfærgen eller den almindelige færge. Øen er også forbundet via færge til resten af øerne i den Saroniske Golf.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.