Venedig
Igoumenitsa
Færger til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Venedig til Igoumenitsa færge

Venedig Igoumenitsa færgeruten forbinder Italien med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Superfast. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Venedig Igoumenitsa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Venedig til Igoumenitsa?

Færgeoverfarten fra Venedig til Igoumenitsa tager ca. 25h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Venedig og Igoumenitsa?

Der er 1 færgeoperatør for Venedig til Igoumenitsa, og dette er
  • Anek Superfast

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Venedig til Igoumenitsa?

Book færger fra Venedig til Igoumenitsa via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Igoumenitsa?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Venedig til Igoumenitsa med
  • Anek Superfast

Kan du tage din bil med på færgen fra Venedig til Igoumenitsa?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Venedig til Igoumenitsa med
  • Anek Superfast

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Venedig til Igoumenitsa?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Hvad er afstanden fra Venedig til Igoumenitsa?

Afstanden mellem Venedig og Igoumenitsa er ca. 587 sømil.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er adskilt fra den nærliggende ø Korfu af Igoumenitsa bugten. Byen var, inden den anden del af det 20. århundrede, en lille havn, hvis beboere primært var beskæftiget med fiskeindustrien. Størstedelen af byens bygninger blev bygget efter krigen, da den var slemt beskadiget under anden verdenskrig. Mange af bygningerne er opført i 1960erne – 1980erne, så der er ikke mange historiske steder at se i byen.
På trods af dette er der nogle flotte eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaden, som strækker sig langs byens kyst. De fleste af byens restauranter har terrasser, så man kan nyde en middag med dejlig udsigt over kysten. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem maj og september, da der er lidt regn og temperaturen er rar og varm.


Venedig til Igoumenitsa Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Anek Superfast 12:00 13:30 25 timer 30 minutter Torsdag
Anek Superfast 13:00 14:30 25 timer 30 minutter Mon
Anek Superfast 13:00 15:30 26 timer 30 minutter Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking