Venedig til Igoumenitsa færge

Venedig Igoumenitsa færgeruten forbinder Italien med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 26 timer mens Anek Superfast servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 25 t 30 m.

Der er 4 overfarter Uge på Venedig Igoumenitsa ruten mellem Italien og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Venedig - Igoumenitsa færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 26 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 2 Afgange Ugentlig 25 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Venedig Igoumenitsa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Venedig Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passagerer.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er adskilt fra den nærliggende ø Korfu af Igoumenitsa bugten. Byen var, inden den anden del af det 20. århundrede, en lille havn, hvis beboere primært var beskæftiget med fiskeindustrien. Størstedelen af byens bygninger blev bygget efter krigen, da den var slemt beskadiget under anden verdenskrig. Mange af bygningerne er opført i 1960erne – 1980erne, så der er ikke mange historiske steder at se i byen.
På trods af dette er der nogle flotte eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaden, som strækker sig langs byens kyst. De fleste af byens restauranter har terrasser, så man kan nyde en middag med dejlig udsigt over kysten. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem maj og september, da der er lidt regn og temperaturen er rar og varm.