Thira til Sikinos færge

Thira Sikinos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 45 m.

Der er 3 overfarter Uge på Thira Sikinos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Thira - Sikinos færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Thira Sikinos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Thira Sikinos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sikinos Guide

Den græske ø Sikinos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Ios og Folegandros. I modsætning til mange af sine naboer, tiltrækker Sikinos ikke et stort antal turister, og har derfor formået at bevare en stor del af sin græske charme. Øens hovedstad er Chora og er en af de mindste og mest maleriske landsbyer i Kykladerne. Byen har traditionel kykladisk arkitektur, er bygget på skråningerne af et bjerg og har en fantastisk udsigt ud over Det Ægæiske Hav. Populære attraktioner på øen inkluderer klosteret Episkopi, som først blev anset som at være et gammel tempel for Apollo, men nu er kendt for at have tegn af romersk arkitektur. Det blev bygget i det 3. århundrede e.kr., og blev ændret til en kristen kirke, komplet med en kuppel og klokketårn, i det 17. århundrede.

Der er færgeforbindelser fra Sikinos havn til Piræus med en sejltid på omkring 3½ timer med hurtigfærge og 7½ timer med konventional færge. Sikinos er også forbundet med øerne Folegandros, Ios, Santorini, Serifos og Sifnos.