COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sami - Patras er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kefalonia til Grækenland side

Sami - Patras færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 2 hr 45 min
    • Get price

Sami til Patras færge

Sami Patras færgeruten forbinder Kefalonia med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Levante Ferries sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer mens Kefalonian Lines servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 45 minutter.

Der er 13 overfarter Uge på Sami Patras ruten mellem Kefalonia og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sami Guide

Den græske by Sami ligger på den nordøstlige kyst af øen Kefallonia. Det er en travl arbejdende havn, der er placeret ca. 20 km fra Argostoli, øens hovedstad. Den maleriske by ligger på en bred bugt med en lang træ foret havnefront og har en dejlig udsigt over til naboøen Ithaca. Der er en række barer, restauranter og tavernaer langs havnefroten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menuen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øen har to færgehavne, samt en anløbsbro for krydstogtskibe.


Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.