Sami til Patras færge

Sami Patras færgeruten forbinder Kefalonia med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 45 minutter mens Levante Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 14 overfarter Uge på Sami Patras ruten mellem Kefalonia og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sami - Patras færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris
  • Levante Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sami Patras Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sami Patras ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sami Guide

Den græske by Sami ligger på den nordøstlige kyst af øen Kefallonia. Det er en travl arbejdende havn, der er placeret ca. 20 km fra Argostoli, øens hovedstad. Den maleriske by ligger på en bred bugt med en lang træ foret havnefront og har en dejlig udsigt over til naboøen Ithaca. Der er en række barer, restauranter og tavernaer langs havnefroten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menuen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øen har to færgehavne, samt en anløbsbro for krydstogtskibe.

Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.