Symi til Kalymnos færge

Symi Kalymnos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 35 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 10 m.

Der er 6 overfarter Uge på Symi Kalymnos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Symi - Kalymnos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 35 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Symi Kalymnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Symi Kalymnos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos ligger i det sydøstlige Ægæiske Hav mellem øerne Kos og Leros, og er del af Dodekaneserne. Øen er ganske lille med et areal på bare 100 km2, men på trods af dette er det den fjerde største ø i Dodekaneserne. Øens havn har ændret sig igennem sin historie. Den blev først navngivet Kalynda, så Kalymna og så endelig, Kalymnos. Øens hovedstad er Pothys, selv om de fleste af dens indbyggere bor i Chora, som er øens næststørste by.
Kalymnos er kendt for sine svamp dykkere og svamp fiskeri, og inde i landet er terrænet stejlt og stenet og populær blandt klatrere. Der er over 1.300 forskellige klatreruter på øen. Landskabet plejede at være en forbandelse for øens beboere, men da det tiltrækker turister, er det nu en velsignelse, i hvert fald i form af turisme.
Der er hyppige færgeforbindelser til Kykladerne, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.