COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Paros - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Paros til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Paros - Piræus færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 3 hr
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 50 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 4 hr 25 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 4 hr 45 min
  • Get price

Paros til Piræus færge

Paros Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 gange dag, SeaJets 14 gange Uge, Aegean Speed Lines 4 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 52 overfarter Uge på Paros Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.