Paros til Piræus færge

Paros Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 14 gange Uge, Sea Jets 7 gange Uge & Hellenic Seaways servicen er tilgængelig op til 9 gange Uge.

Der er 30 overfarter Uge på Paros Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Paros til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Paros - Piræus færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 9 Afgange Ugentlig 3 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Paros Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Paros Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus. Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikika, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer. Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den trejde største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, på trods af, at den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalendene dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal. En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, barer og natklubber, blev ombygget for OL i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget.