SeaJets
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

SeaJets

Seajets er et græsk selskab, der driver færgeoverfarter fra Piræus i Athens byområde til Kreta og Kykladerne.

Seajets driver regelmæssige overfarter med deres flåde på 11 højhastighedsskibe, det største netværk i Det Ægæiske Hav, der forbinder 17 havne med en samlet kapacitet til mere end 8.500 passagerer og 1.450 køretøjer. Seajets-flåden består primært af katamaraner af topkvalitet og indeholder også den stilfulde monoskrog Tera Jet, den største af flåden, og Paros Jet, der når hastigheder på henholdsvis 45 og 37 knob. Virksomhedens største katamaran, Champion Jet 1, kan, mens den transporterer op til 1.000 passagerer og 200 køretøjer, sejle med en imponerende hastighed på 40 knob.

Seajets har konsekvent tilbudt alle passagerer pålidelig, konsekvent og sikker søtransport lige siden deres start i 1989. Ved at vælge kun at bruge højhastighedsfærger, og med mere end 140 færgeforbindelser fra Piræus, Rafina og Kreta til Kykladernes øer, de tilbyder den hurtigste og mest bekvemme service til rådighed i regionen.

Med directferries.dk kan du finde SeaJets sejlplaner, billetpriser og booke SeaJets færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne SeaJets med alternative færgeselskaber.

Alle SeaJets ruter