COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

SeaJets

Seajets har færgeservicer fra Piræus til Kreta og Kykladerne.

Seajets har regelmæssige afgange med deres flåde på tre katamaraner; Megajet, Superjet og Seajet 2. Megajet er hovedskibet og det største i flåden, og kan bære op til 750 passagerer og 100 køretøjer.

Seajets tilbyder deres passagerer en pålidelig og sikker service. De bruger kun hurtigfærger, og med mere end 140 færgeforbindelser fra Piræus, Rafina og Kreta til Kykladerne, tilbyder de den hurtigste og mest behagelig service.

Med directferries.dk kan du finde SeaJets sejlplaner, billetpriser og booke SeaJets færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne SeaJets med alternative færgeselskaber.

Alle SeaJets ruter

SeaJets kundeanmeldelser

 • "Mykonos til Naxos og retur"

  Der var forsinkelse på grund af en strejke, og jeg var især imponeret over smsen jeg fik fra Seajets (mens vi besøgte Delos) med nye adgangstider og efterfølgende opkald fra Direct Ferries.

  Læs mere Læs mindre
 • "Strejke"

  Vores tur blev fuldstændig ødelagt af en færge strejke, der varede i to dage. Ingen på billetkontoret i Paros havde information om færgeafgange og var uhjælpsomme og uhøflige. Vi måtte betale €30 ekstra for at ændre vores billet, selvom der ikke var nogen afgang den dag, vi skulle rejse. Vi måtte også betale for en ekstra nat på hotel i Paros pga. strejken. Samlede ekstra omkostninger kom til €150, så vi skal ikke bruge en græsk færge på vores næste besøg. Det væreste var næsten uhøfligheden af billet agenten i Paros. ”Hvordan kulle jeg vide, hvornår der er en færge? Er jeg kaptajnen?”. Han bør søge et andet job! Meget utilfredse med græske færger.

  Læs mere Læs mindre
 • "Mareridt"

  Hvis du vil have min mening, var jeg syg hele rejsen, og det var et mareridt for mig. Havet var forfærdeligt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Naxos til Rafina"

  I betragting af alle de dårlige anmeldelser for Sea Jets, var min erfaring helt fin. Skibet afgik til tiden og ankom til tiden, og havde tre stop undervejs. Personalet var behagelige og professionelle. Min eneste negative kommentar er at skibet/hurtigfærgen var lille og meget gammel, sammenlignet med de andre færgeselskaber.

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter