Brindisi til Igoumenitsa færge

Brindisi Igoumenitsa færgeruten forbinder Italien med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer mens A-Ships Management S.A servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t 30 m.

Der er 13 overfarter Uge på Brindisi Igoumenitsa ruten mellem Italien og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Brindisi - Igoumenitsa færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 7 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris
 • A-Ships Management S.A
  • 6 Afgange Ugentlig 7 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Brindisi Igoumenitsa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Brindisi Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passagerer.

Brindisi Igoumenitsa færge anmeldelser

 • "Sidste færge før strejken"

  Dette var den sidste tur inden strejken, så sejlede kun så langt som til Igoumenitsa, selvom jeg havde booket og betalt for at rejse til Patras. De tilbød mig enten en refundering (det er loven!!) eller at sejle så langt som Igoumenitsa. Jeg valgte sidstnævnte, da jeg skulle tilbage til Grækenland. Dette betød selvfølgelig, at jeg havde en ekstra fem timers kørsel med en vejafgift på €13 over broen, men jeg havde intet valg. Båden var på maksimal kapacitet (tror jeg) på 574 passagerer, men der må have været over 1000 mennesker om bord – de var overalt! Derfor var der kaos overalt, det var et absolut mareridt. Personalet var meget uhøflige på grund af det pres, de var under. Jeg havde forudbestilt for middag og morgenmad, men fik ingen af delene, da der ikke var nogle steder at sidde og spise, og da båden kun sejlede til Igoumenitsa, var der ingen morgenmad (ingen refundering blev tilbudt, men jeg mangler stadig at anmode om den). Generelt var indretningen af restauranten og baren ok. Der var et problem med toilettet i kabinen, som forårsagede en (ikke rar) lugt, men det var meningsløst at forsøge at klage, da der var en konstant ventetid på 30 minutter ved receptionen. Alt i alt, og taget i betragtning er effekten af strejken, vil jeg gå tilbage til at bruge Trieste til Patras ruten.

  'Philip' rejste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Jeg vil ikke bruge denne service igen"

  Færgen var mindst to timer forsinket og ankom kl. 2 og den eneste måde, vi kunne finde ud af dette var ved gå bag terminalen til skranken og derefter tilbage gennem sikkerheden igen. Det var ikke klart, hvornår vi kunne gå til skibet. Da vi kunne gøre det, måtte vi vente i kulden mens hele skibet blev aflæsset. Da vi endelig kom videre, var der kun én elevator, så man måtte vente flere gange før det blev ens tur. Eller trapperne, som vi fik af vide ikke at bruge. Toilettet i kabinen virkede ikke og det gjorde lysene ved sengene heller ikke. Dette var vores returrejse. Den udgående færge var til tiden, men kabinen var lidt nedslidt, i det mindste kunne toilettet trække op og lysene ved sengene virkede, og vi fik et godt måltid om bord.

  'Sally Newman' rejste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Medbring luftmadres og tæpper"

  Det synes at være, hvad alle de smarte rejsende gjorde. Dette var min første tur, virkede som en god måde at rejse. Der er bare ikke nok sofaer, så medbring en luftmadras og nogle tæpper. En køler med et par øl vil også spare dig en masse penge.

  'William' rejste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  Vi bookede med Grimaldi Ferries med lidt kendeskab til skibene. Begge skibene viste sig at være effektive fartøjer med tilstrækkelige faciliteter til en nat rejse. Begge vejene var vores udvendige kabine ren, god udstyret og med gode senge. Eneste dårlige ting var at ankomme i Igoumenista kl. 3, hvor man skulle forlade skibet, fordi det skulle videre til Patras. Jeg formodede at rejsen endte i Igoumenitsa, og at vi kunne sove indtil kl. 7. Det var så forkert, og det fører til en forhastet udskibning.

  'Stephen Parker' rejste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er adskilt fra den nærliggende ø Korfu af Igoumenitsa bugten. Byen var, inden den anden del af det 20. århundrede, en lille havn, hvis beboere primært var beskæftiget med fiskeindustrien. Størstedelen af byens bygninger blev bygget efter krigen, da den var slemt beskadiget under anden verdenskrig. Mange af bygningerne er opført i 1960erne – 1980erne, så der er ikke mange historiske steder at se i byen.
På trods af dette er der nogle flotte eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaden, som strækker sig langs byens kyst. De fleste af byens restauranter har terrasser, så man kan nyde en middag med dejlig udsigt over kysten. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem maj og september, da der er lidt regn og temperaturen er rar og varm.