COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Brindisi - Igoumenitsa er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Grækenland side

Om bord på færgerne

Brindisi - Igoumenitsa færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Brindisi Igoumenitsa færge anmeldelser

 • "Medbring luftmadres og tæpper"

  Det synes at være, hvad alle de smarte rejsende gjorde. Dette var min første tur, virkede som en god måde at rejse. Der er bare ikke nok sofaer, så medbring en luftmadras og nogle tæpper. En køler med et par øl vil også spare dig en masse penge.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  Vi bookede med Grimaldi Ferries med lidt kendeskab til skibene. Begge skibene viste sig at være effektive fartøjer med tilstrækkelige faciliteter til en nat rejse. Begge vejene var vores udvendige kabine ren, god udstyret og med gode senge. Eneste dårlige ting var at ankomme i Igoumenista kl. 3, hvor man skulle forlade skibet, fordi det skulle videre til Patras. Jeg formodede at rejsen endte i Igoumenitsa, og at vi kunne sove indtil kl. 7. Det var så forkert, og det fører til en forhastet udskibning.

  'Catania' travelled on Catania

  Læs mere Læs mindre

Brindisi til Igoumenitsa færge

Brindisi Igoumenitsa færgeruten forbinder Italien med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer mens A-Ships Management S.A servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 30 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på Brindisi Igoumenitsa ruten mellem Italien og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.


Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er adskilt fra den nærliggende ø Korfu af Igoumenitsa bugten. Byen var, inden den anden del af det 20. århundrede, en lille havn, hvis beboere primært var beskæftiget med fiskeindustrien. Størstedelen af byens bygninger blev bygget efter krigen, da den var slemt beskadiget under anden verdenskrig. Mange af bygningerne er opført i 1960erne – 1980erne, så der er ikke mange historiske steder at se i byen.
På trods af dette er der nogle flotte eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaden, som strækker sig langs byens kyst. De fleste af byens restauranter har terrasser, så man kan nyde en middag med dejlig udsigt over kysten. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem maj og september, da der er lidt regn og temperaturen er rar og varm.