COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kefalonia

Den græske ø Kefallonia er den største af de Ioniske Øer, og ligger over øen Zakynthos og vest for Peloponnes-halvøen I det vestlige Grækenland.

Omkring en trejdedel af øens befolkning bor i hovedstaden Argostoli. En anden tredjedel bor i Lixouri og resten er spredt ud over de øvrige regioner.

Selvom Kefallonia nu er et populært turistmål, som tiltrækker besøgende fra hele verden, var øen ganske ukendt for internationale turister indtil for nylig. Noget som måske blev påvirket af Hollywood tilpasningen af Louis de Bernières roman – Kaptajn Corellis Mandolin, som var sat på øen.

Ligesom de fleste af de græske øer, er Kefallonia godt forberedt til besægende i feriesæsonen og er relativt let at komme til med færge.

Der er færgehavne alle sider af øen, med Argostoli mod vest, Poros mod sydøst og Sami mod nordøst. Der er moderne færger til Kefallonia fra Italien, det græske fastland og andre græske øer.

Populære Færgeselskaber

  • 7 Afgange Ugentlig 25 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 20 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 15 t
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 17 t
  • Få pris

Kefalonia anmeldelser

 • "Fantastisk tur "

  Fantastisk tur – organiseret på- og aflæsning af bilen. Behagelig kabine. Fremragende restaurant. Fremragende personale. Alt, hvad man har brug for efter en lang køretur. Håber på at kunne nyde oplevelsen igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Græsk effektivitet på havet!"

  God service og effektivt personale om bord på min færge fra Athen (Piræus havn) til Koufonissi. Vi rejste business klasse, som var de ekstra penge værd. Salonen var ren, rolig og den perfekte plads til rejsen. Kabinerne var ok, men lidt små og det var svært at komme ned af den øverste køje. Færgen ankom til tiden, og det var interessant at se udskibningen. Ville helt sikkert bruge Blue Star igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Min færgetur til Paros fra Athen (Piræus)"

  Fremragende og effektiv service. På- og aflæsning gik fint, det var nemt at hente billetten i havnen, og det var en god tur på færgen. Personalet tager sig godt af en.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende valg af transport"

  Dette var ikke første gang, vi rejste med Blue Star Ferries, og årsagen er enkel. De er langt det bedste og mest pålideligt færgeselskab i de græske farvande. Rettidig afgange, pæne og rene skibe med venligt personale. Så det er god værdi for pengene. Vi vil bruge Blue Star Ferries næste gang vi skal til de græske øer.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Kefalonia