Chania til Piræus færge

Chania Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 16 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 t.

Der er 14 overfarter Uge på Chania Piræus ruten mellem Kreta og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Chania - Piræus færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 7 t 16 m
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 7 Afgange Ugentlig 9 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Chania Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Chania Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Chania Guide

Chania er en by beliggende på den græske ø Kreta, omkring 70 km vest for Rethymno og 145 km vest for Heraklion. Byen er opdelt i to dele. Den gamle bydel ligger ved siden af den gamle havn og hovedpladsen, ved siden af den vestlige ende af Kasteli, Syntrivani ligger i hjertet af den gamle by. Den anden del af byen er moderne og større, og hvor de fleste lokale bor og arbejder. Den moderne bys ældste bydel, går tilbage til det 18. århundrede.

Øen er forbundet til Piræus, Kykladerne og Dodekaneserne.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.