COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Chania - Piræus er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Chania til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kreta til Athen side

Chania - Piræus færgeselskaber

    • 8 Sailings Weekly 8 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 10 hr
    • Get price

Chania til Piræus færge

Chania Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anek Superfast sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer mens Minoan Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 timer.

Der er 9 overfarter Uge på Chania Piræus ruten mellem Kreta og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Chania Guide

Chania er en by beliggende på den græske ø Kreta, omkring 70 km vest for Rethymno og 145 km vest for Heraklion. Byen er opdelt i to dele. Den gamle bydel ligger ved siden af den gamle havn og hovedpladsen, ved siden af den vestlige ende af Kasteli, Syntrivani ligger i hjertet af den gamle by. Den anden del af byen er moderne og større, og hvor de fleste lokale bor og arbejder. Den moderne bys ældste bydel, går tilbage til det 18. århundrede.

Øen er forbundet til Piræus, Kykladerne og Dodekaneserne.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.