Symi til Tilos færge

Symi Tilos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Symi Tilos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Symi - Tilos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Symi Tilos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Symi Tilos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tilos Guide

Den græske ø Tilos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. I modsætning til nogle af sine naboer, er Tilos en rolig ø med få beboere, der som følge heraf har formået at bevare sin oprindelige græske atmosfære og charme. Dem, der bor på øen lever af fiskeri, landbrug og den smule turisme, der eksisterer. Et populært sted på øen er det smukke, men forladte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundrede, som indeholder nogle interessante ikoner.