Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bandar Bentan Telani havn

  • Bandar Bentan Telani overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bandar Bentan Telani før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bandar Bentan Telani overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bandar Bentan Telani færgeservicer

Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani er en færgehavn på den vestlige del af Bintan i Riau-øgruppen i Indonesien. Der er flere afgange dagligt, der forbinder Bandar Bentan Telani havn til Tanah Merah havn i Singapore, og overfarten tager kun 45 minutter. For at imødekommen den store udvikling, der blev igangsat på Bintan, begyndte etableringen af moderne infrastruktur i 1991. Dengang var øen kun tilgængelig med færge, og derfor fik Bandar Bentan Telani havn prioritet under udviklingen. I dag har Bintan en lille indenlandsk lufthavn og tre internationale havne, men de fleste rejser stadig via Bandar Bentan Telani havn.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking