Book en Bandar Bentan Telani færge

Bandar Bentan Telani færgehavn i Bintan Island forbinder dig med Tanah Merah i Singapore med et valg af op til 1 afgange ugentligt. Sejltiden for Bandar Bentan Telani til Tanah Merah overfarten er fra 1 time, og med Bintan Resort Ferries.

Bandar Bentan Telani havnekort

Tryk her for kort

Bandar Bentan Telani færgeservicer

 • Bintan Resort Ferries
  • 1 Afgang Ugentlig 1 time
  • Få pris

Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani er en færgehavn på den vestlige del af Bintan i Riau-øgruppen i Indonesien. Der er flere afgange dagligt, der forbinder Bandar Bentan Telani havn til Tanah Merah havn i Singapore, og overfarten tager kun 45 minutter.

For at imødekommen den store udvikling, der blev igangsat på Bintan, begyndte etableringen af moderne infrastruktur i 1991. Dengang var øen kun tilgængelig med færge, og derfor fik Bandar Bentan Telani havn prioritet under udviklingen.

I dag har Bintan en lille indenlandsk lufthavn og tre internationale havne, men de fleste rejser stadig via Bandar Bentan Telani havn.

Sådan kommer du til Bandar Bentan Telani havn

 • Bandar Bentan Telani Havn Adresse

  Jl. Raja Haji Teluk Sebong, Bintan, Kepulauan Riau 29155

 • Bandar Bentan Telani overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bandar Bentan Telani før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bandar Bentan Telani overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.