COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Heraklion er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Thira til Heraklion færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Kreta side

Thira - Heraklion færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 6 hr 20 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 2 hr 5 min
  • Get price

Thira til Heraklion færge

Thira Heraklion færgeruten forbinder Kykladerne med Kreta og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, SeaJets 2 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Thira Heraklion overfarten mellem Kykladerne og Kreta og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.


Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.