Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Newhaven havn

 • Med bil

  Newhaven havn ligger 103 km fra London, 16 km fra Brighton og 24 km fra Eastbourne. Kørende fra Brighton skal køre øst langs A27, forbi Lewes og tage A26 til Newhaven. Når du kommer til Newhaven, skal du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Fra Newhaven Harbour togstation er der servicer til/fra Seaford og Lewes/Brighton. Der er regulære togservicer mellem London og Newhaven – de fleste med mindst et stop undervejs. For mere information og booking, besøg vores toge til Newhaven Harbour eller toge til Newhaven side.

 • Med bus

  Regulære busser (serviceret af South Coast Buses / Brighton & Hove) ankommer og afgår dagligt fra Brighton, Seaford, Bexhill, Folkestone, Dover, Rye og Hastings.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen.

 • Adresse

  Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF

 • Newhaven overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Newhaven før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Newhaven overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Newhaven færgeservicer

Newhaven Guide

Newhaven Guide

Frem til 1600 tallet var Newhaven kendt som Meeching. Vin, spiritus og plader af is fra Østersøen, blev sejlet ind gennem byens havn. Newhaven blomstrede med skibsbygningsgårde og bryggerier. Indtil 1840 nåede jernbanen byen og den første færgeservice blev grundlagt snart efter, og lagde dermed den korteste færgerute mellem London og Paris. Både færgeservicen og Dieppe angrebet smed stærke bånd mellem Newhaven og Dieppe. Hvert år er Dieppes borgmester Newhavens gæst ved en service for de 1000 canadiere og allieret servicemænd, som indskibede fra Newhaven og døde på Dieppes strande. Deres minde er bevaret af en imponerende plint i en have af mindet om dem, ved havnen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking