COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Milos er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Piræus - Milos færgeselskaber

  • 1 Afgang Ugentlig 5 t 20 m
  • Få pris
  • 13 Afgange Ugentlig 3 t 55 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Ugentlig 6 t 5 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris

Piræus Milos færge anmeldelser

 • "Mareridt"

  Hvis du vil have min mening, var jeg syg hele rejsen, og det var et mareridt for mig. Havet var forfærdeligt.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Milos færge

Piræus Milos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, Aegean Speed Lines 13 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge, Zante Ferries 4 gange Uge, Minoan Lines 2 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 41 overfarter Uge på Piræus Milos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.