Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Venedig havn

 • Med bil

  Venezia Lines bruger San Basilio terminal og Minoan Lines bruger Stazione Marittima Magazzino terminal. San Basilio terminal ligger for enden af Zattere området, omkring 500 meter fra San Sebastian kirke. Venedig er forbundet til det italienske fastland gennem tre distrikter, kendt som Piazzale Roma Busstation, Tronchetto, og Santa Lucia Togstation. Der er områder i Venedig, som kun kan nås med bil. Man kan også parkere sin bil i Piazzale Roma eller Teonchetto, men parkering i Venedig kan være dyrt. For mere information om parkering, se www.asmvenezia.it.

 • Med tog

  Tronchetto og Santa Lucia togstation ligger ca. 2 km fra San Basilio havn, som kan nås på fods eller ved at bruge ACTC ’Vaporetto’ offentlige vandlinie (sorte rute) rute 2 (10-20 minutter). Når du står af båden skal du dreje til venstre og gå over en lille træbro hvor du finder San Basilio terminal.

 • Adresse

  Venezia Lines: San Basilio Port, 30123, Venice Minoan Lines: Stazione Marittima Magazzino 123, 30123, Venice

 • Venedig overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Venedig før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Venedig overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Venedig færgeservicer

Venedig Guide

Venedig Guide

Venedig er en enestående by som udstråler skønhed og tiltrækker turister i massevis. Den afvekslende rytme mellem gadecafeer og de forbløffende paladser, museer og gallerier, giver et overvældende scenerisk indtryk. Alene det at byen er bygget på store pæle, som er hamret ned i den bløde jord, er nok til at gøre byen spændende. Venedigs kanalsystem er tiltrækkende, men man bør ikke overse charmen på naboøerne Burano, Murano og Torcello. Alle tre kan besøges på en dagstur med uovertruffen oplevelse af den blå lagune. Byens besynderlige historie har frembragt en bemærkelsesværdig by med kunstskatte og arkitektoniske perler, vis lige man ikke finder andre steder i verden. Fra sin glansperiode i middelalderen, hvor Venedig var en af verdens stormagter, over dekadence og forfald i 1600 og 1700 tallet, har byen i dag udviklet sig til at være en af verdens mest attraktive rejsemål.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking