Sitia til Heraklion færge

Sitia Heraklion færgeruten forbinder Kreta med Kreta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sitia Heraklion færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sitia - Heraklion færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sitia Heraklion Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sitia Heraklion ruten er for en bil og 1 passager.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den græske ø Kreta i Det Ægæiske Hav. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøgt så meget af turister og er ikke særlig veludviklet.

Havnen i Sitia forbinder Sitia og det østlige Kreta med andre græske øer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina, der kan rumme mindre fiskerbåde og lystbåde.

Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.