Nisyros til Rhodos færge

Nisyros Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 55 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 45 m.

Der er 4 overfarter Uge på Nisyros Rhodos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Nisyros - Rhodos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Nisyros Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nisyros Rhodos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nisyros Guide

Øen Nisyros er beliggende i Dodekaneserne i Det Ægæiske Hav mellem de nærliggende øer Kos og Tilos. Øens kyst har et par sandstrande, som generelt ligger på den nordøstlige del af øen, men generelt er Nisyros kyst præget af stenede strande. Øens vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i udbrud og Fumaroles kan findes på kraterne.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til de andre øer i Dodekaneserne. Der er også færgeforbindelser til Kykladerne og Kreta, men som regel via en anden ø.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.