Athen (Piræus)
Heraklion
Færger til Kreta
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Athen (Piræus) til Heraklion færge

Athen (Piræus) Heraklion færgeruten forbinder Athen med Kreta og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 14 gange Uge, Anek Superfast 1 gange Uge, Anek Lines 1 gange Uge, Anek Superfast 10 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 29 overfarter Uge på Athen (Piræus) Heraklion overfarten mellem Athen og Kreta og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Athen (Piræus) til Heraklion færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kreta side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Athen (Piræus) til Heraklion?

  Færgeoverfarten fra Athen (Piræus) til Heraklion tager ca. 10h 48m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Athen (Piræus) til Heraklion?

  Athen (Piræus) til Heraklion færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Athen (Piræus) til Heraklion er 188 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Athen (Piræus) og Heraklion?

  Der er 5 populære færgeoperatører for Athen (Piræus) til Heraklion. Disse er
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast
  • Anek Lines
  • Anek Superfast
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Athen (Piræus) til Heraklion?

  Book færger fra Athen (Piræus) til Heraklion via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Athen (Piræus) til Heraklion?

  Afstanden mellem Athen (Piræus) og Heraklion er ca. 168 sømil.

Athen (Piræus) Heraklion færge anmeldelser

 • "Rimeligt fartøj, støjende kabine"

  Vi rejste fra Heraklion til Athen, denne gang på Knossos Palace. Kabinen var rimelig, men havde en svag lugt af diesel og der var meget mere støh end den, vi havde på søsterskibet Festos Palace.

  'Knossos Palace' travelled on Knossos Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "super færge og tur"

  super tur

  'Knossos Palace' travelled on Knossos Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "God ferie"

  Fantastiske personale og fartøj, god mad og akkommodation.

  'Festos Palace' travelled on Festos Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur"

  Fantastisk færge – kunne ikke en gang mærke, at den rørte sig. Masser af plads i kabinen. Veludstyret færge – smagte ikke maden. Kunne blive om bord til kl. 8.

  'Festos Palace' travelled on Festos Palace

  Læs mere Læs mindre

Athen (Piræus) Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking