COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Heraklion er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Piræus til Heraklion færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kreta side

Om bord på færgerne

Piræus - Heraklion færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 8 hr 40 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 17 hr 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 9 hr 20 min
  • Get price

Piræus Heraklion færge anmeldelser

 • "God ferie"

  Fantastiske personale og fartøj, god mad og akkommodation.

  'Festos Palace' travelled on Festos Palace

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Heraklion færge

Piræus Heraklion færgeruten forbinder Athen med Kreta og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 14 gange Uge, Anek Lines 1 gange Uge, Anek Superfast 7 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Piræus Heraklion overfarten mellem Athen og Kreta og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.