Patmos til Lipsi færge

Patmos Lipsi færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 25 m.

Der er 7 overfarter Uge på Patmos Lipsi ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos - Lipsi færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 25 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Patmos Lipsi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patmos Lipsi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.

Lipsi Guide

Lipsi er en græsk ø, som er del af Dodekaneserne og ligger mellem øerne Patmos og Leros. Øen, der kan føre sin historie tilbage til forhistorisk tid, er den største ø blandt et kompleks af mindre øer og holme. Øen, som vi kender den i dag, blev grundlagt i 1669 af en Ilias og blev senere officielt forenet med Grækenland i 1948. Populære attraktioner på øen inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden af rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (Den Sorte Madonna), der går tilbage til omkring år 1500. Af interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levn og en lille arkæologisk samling.