Karpathos til Piræus færge

Karpathos Piræus færgeruten forbinder Dodekaneserne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer 25 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 17 t 20 m.

Der er 3 overfarter Uge på Karpathos Piræus ruten mellem Dodekaneserne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Karpathos - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 22 t 25 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 17 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Karpathos Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Karpathos Piræus ruten er for en bil og 1 passager.

Karpathos Guide

Den græske ø Karpathos er del af Dodekaneserne og ligger i det østlige ægæiske hav. Dens relativt afsides beliggenhed har betydet, at øen har formået at bevare mange traditioner og skikke, traditionelle kjoler og dialekt, som ligner dialekten fra den græske ø Kreta og Cypern.

Den nordlige del af øen har mange forrevne bjerge, men i den sydlige del er øen ganske frugtbar, og besøgende kan se mange vilde blomster om vinteren og foråret. Øens kystområder er præget af smukke strande, som er stille og ofte beliggende mellem øens klipper. Øens strande afviger væsentligt fra hinanden, afhængig af deres placering. Østkystens strande har tendens til at være mindre og gruset, men ikke for blæsende. Strandene på den sydlige kyst har tendens til at have fint hvidt sand, ligesom strandene på vestkysten, selvom disse kun er gode, når vinden ikke er for stærk. Strandene på nordkysten er svære at komme til og kun tilgængelige med båd eller jeep.

Der er færgeforbindelser mellem Karpathos og Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.