Fethiye til Rhodos færge

Fethiye Rhodos færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Dodecanese Flying Dolphins. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Fethiye Rhodos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fethiye - Rhodos færgeselskaber

  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Fethiye Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Fethiye Guide

Fethiye er en by i Mugla i den ægæiske del af Tyrkiet, der ofte omtales som ”den uberørte jomfru af lysets land”.

Med sin beliggenhed ved Tyrkiets solskinskyst og nogle af de smukkeste strande i den ægæiske region, er Fethiye en af Tyrkiets bedst kendte turistcentre og er især poplær i sommersæsonen. Byen har en befolkning på 50.000.

Med 300 solskinsdage om året, fantastisk mad og gode steder at besøge, er Fethiye det perfekte feriemål for alle.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.