Kea til Syros færge

Kea Syros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t.

Der er 3 overfarter Uge på Kea Syros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kea - Syros færgeselskaber

  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 40 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Kea Syros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kea Syros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kea Guide

Den græske ø Kea ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Kea ligger omkring 20 km fra Cap Sounio og 60 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øen er ikke særlig stor, 9 km bred og 19 km lang. Dens hoved landsbyer er Korissa og Vourkari. En af de mest populære attraktioner på øen er den smukke havn Korissia, som er omgivet af hvidkalkede huse med farverige tage, snoede brostensbelagte gyder og maleriske kirker.

Øens krystalklare vand gør den til en populær destination for dykkere. Øens farvande har fremragende udsyn, er rig på marineliv og er fantatisk for dykning.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.