Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Cork havn

 • Med bil

  Fra Cork center, tag N28 i retning mod Douglas og Ringaskiddy. Ringaskiddy havn er ca. 30-40 minutter fra Cork center.

 • Med tog

  Der er ingen direkte togforbindelse til havnen. Den nærmeste togstation ligger i Cork center. For mere information, kontakt Irish Rail på + 353 21 450 67 66/ +353 21 450 47 77.

 • Adresse

  Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork

 • Cork overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Cork før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Cork overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Cork færgeservicer

Cork Guide

Cork Guide

Cork er Irlands anden by og er bygget på en ø med de to kanaler af floden Lee på hver side. Dette giver byen en kompakt og skarp definition. Cork har god charme, en historie af intellektuel selvstændighed og en overraskende kosmopolitisk følelse over sig. Overalt finder man beviser om Corks historie, som et stort merkantilt center med gråstenskaje, gamle magasiner og elegante broer over floden. I sin tid var mange af byens gader sejlløb; St. Patricks Street havde kaje for sejlende skibe og på fortovet i Grand Parade kan man se fortøjninger som daterer tilbage til det 18. århundrede. Cork er en betydningsfuld havn, men føles ikke rigtig kommerciel. Det er lykkedes byen at genskabe sin charme fra fortiden og samtidig være en moderne og dynamisk by med populære forstæder.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking