Piræus til Spetses færge

Piræus Spetses færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Piræus Spetses færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piræus - Spetses færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Dagligt 2 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Spetses Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe og er kendt for sin lange tilknytning til flåden. Øen har formået at bevare en grad af græsk charme og her er velbevarede palæer, der bærer vidnesbyrd om øens fortid.

Øens havn ligger i Dapia, som er øens kommercielle turistcenter. September er nok det bedste tidspunkt at besøge øen på.