Agios Kirikos til Fournoi færge

Agios Kirikos Fournoi færgeruten forbinder Ikaria med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 25 m.

Der er 3 overfarter Uge på Agios Kirikos Fournoi ruten mellem Ikaria og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agios Kirikos - Fournoi færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agios Kirikos Fournoi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Agios Kirikos Fournoi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øen Ikaria i Det Ægæiske Hav i Grækenland. Øen har sit navn fra Icarus, søn af Daedalus i den græske mytologi, som faldt i havet i nærheden. Det Arkæologiske Museum, der ligger i landsbyen Kambos, står på en bakke, som engang var den gamle fæstning Oinoe. Museet indeholder over 250 genstande, herunder neolitiske redskaber, lerkar, ler statuetter, søjler, mønter og udskårne gravsten.

Ikaria er forbundet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøge de nærliggende kykladiske øer Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også færgeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.

Fournoi Guide

Fournoi er en græsk ø, der ligger i det nordlige Ægæiske Hav mellem øerne Ikaria, Samos og Patmos. Øens lange historie fremgår af de mange gamle fund, der er spredt rundt på øen. Øens mange skjulte strande og små bugter var et tilflugtssted for pirater i middelalderen, da deres skibe nemt kunne skjules.
Øens hovedlandsby er Campos, og her finder man en række taverner, konditorier, butikker og bagerier.