Kimolos til Paros færge

Kimolos Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kimolos Paros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kimolos - Paros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 4 t 25 m
    • Få pris

Kimolos Guide

Den græske ø Kimolos er del af Kykladerne og ligger i det ægæiske hav, nord for sin nærmeste nabo, øens Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, adskiller de to øer. Øens eneste by er Chorio, som ligger på en bakke på den vestlige side af øen. Bygningerne i Chorio er typiske for den arkitektoniske stil af det ægæiske hav, hvilket giver en dejlig gammeldags charme. Huse med hvidkalkede vægge og blå malet vinduer placeret langs smalle brostensbelagte gader giver byen en følelse af ro. Der er en række interessante steder i byen, inklusiv det arkæologiske museum, som ligger modsat Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er der udstillinger og artefakter, der viser øens historie, som omfatter fartøjer og redskaber, som går tilbage til begyndelsen af det 7. århundrede f.kr.

Øens havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er der en konventionel eller hurtigfærge til Piræus. Der er også færger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færge. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig ø og meget indbydende. Paros er den næststørste kykladiske ø og har mange ting at se og lave, inklusiv de mange forskellige former for vandsport, der er her. Der er også kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til 326 e.kr. Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromendaden og nogle dejlige strander, som omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.