Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Toulon havn

 • Med bil

  Kørende fra Marseille skal tage motorvej A50 og fortsætte på denne omkring 63 km, hele vejen til Toulon. Kørende fra Lyon skal tage motorvej A7 og fortsætte på denne omkring 275 km. Fortsæt derefter på A8/Aix-Ouest/Aix en Provence/Toulon/Nice og efter 30 km, tag afkørsel op på A52 mod Aybagne/Toulon. Kørende fra Nice skal tage A8 og fortsætte på denne i omkring 85 km. Tag afkørsel op på A75/Le Luc/Toulon/Hyeres og fortsæt ligeud hele vejen til Toulon.

 • Med tog

  Toulon togstation ligger ved Place d’Europe, tæt på byens center og en kort afstand fra Toulon havn.

 • Adresse

  Gare Maritime, 2 av. de l'Infanterie de Marine, 83000 Toulon

 • Toulon overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Toulon før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Toulon overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Toulon færgeservicer

Toulon Guide

Toulon Guide

Toulon er beliggende i det sydøstlige Frankrig og har en stor militanthavn ved Middelhavskysten, med en stor fransk flådebase. Under den sidste krig blev byen halvt ødelagt, og dens genopbygninger er domineret af dens militærindustri. Arsenalet, som Louis XIV skabte, er i dag en af de største arbejdsgivere i landet, og havnen er hjem til deres franske hærs flåder. Flådens skibe ligger i havnen, side om side med yatchs og færger, som sejler til Korsika, Sardinien og Tunesien. Området af La Sevne for skibsbyggeri er blevet lukket, og dermed slutter historien om en industri som startede i middelalderen. Indtil 1800 tallet var slaver og fanger stadigvæk kraften i kongens galejer, og efter revolutionen blev de sendt til Toulon med jernkraver om deres nakker, for at modtage deres dom for at have været hårdt besvær. I dag er Toulon den administrerende hovedstad af regionen Var.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking